Over Juffies

Wij zijn Marije en Linde, twee zussen uit de Achterhoek. Enige tijd geleden besloten we dat wij iets wilden gaan doen met onze liefde voor het verzamelen en opknappen van tweedehands spullen. In januari 2014 besloten we dat het een webshop moest worden en ‘JuffiesJans’ werd een feit. Een online winkel met mooie meubels en woonaccessoires die door de tijd eigenheid hebben gekregen. Je voelt dat er een verhaal aan kleeft.

 

DSC01303

Wij raken geïnspireerd door alles wat we vinden op tweedehands markten. Zo is er intussen een bonte verzameling ontstaan. Het is een mix van stijlen: industrieel, brocante, vintage en soms gewoon lekker kitsch! De meubelstukken zijn in originele staat of wanneer nodig in een nieuw jasje gestoken. Dat ene leuke kastje, in die mooie kleur, niet helemaal gaaf meer. De meest onverwachte combinaties geven soms een verrassend effect.

 

In onze webshop vind je bijzondere stukken die, als ze tussen het nieuwe ‘gewone’ meubilair staan, je huis karakter geven! Wij gaan als het even kan op zoek naar nieuwe vondsten en proberen deze zo gauw mogelijk online te zetten. Kom dus regelmatig op onze site om de nieuwste aanwinsten te bekijken!

 

Liefs, de Juffies