Bezorginformatie

Verzenden of bezorgen van producten kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het product dat u kiest worden de mogelijkheden getoond bij het afrekenen. De verschillende opties zijn:

 

Optie 1: Afhalen

U kunt uw aankopen bij ons komen afhalen in Warnsveld (Gld). Wanneer u voor deze mogelijkheid kiest, maken we hiervoor met u een afspraak op een tijd dat het u het beste uitkomt.

 

Optie 2: Bezorgservice Juffies (<30 km)

Eens per maand bezorgen wij de aankopen bij u thuis. De bezorgdata vermelden we vooraf op de site. Dit geldt overigens alleen voor de adressen tot en met 30 km vanaf Warnsveld. Wij vragen hiervoor een standaard bedrag van €10,- per bestelling.

 

Optie 3: Levering door PostNL

Aankopen t/m 30 kg kunnen worden verzonden door PostNL. De prijs wordt berekend op basis van het gewicht én formaat van uw bestelling.

  • 0 – 10 kg   €6,95 (maximale formaat 100 x 50 x 50cm)
  • 10 – 30 kg  €13,25 (maximale formaat 175 x 78 x 58cm)

Als u bij uw bestelling voor deze mogelijkheid kiest, zullen wij berekenen wat het versturen via PostNL u kost. Wij zullen dit bedrag na uw bestelling aan u mailen.

De levertijd via PostNL bedraagt 2-3 werkdagen. Als u niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals de bestelling aanbieden. Als u wederom niet thuis bent kunt u uw pakket afhalen bij het dichts bijzijnde PostNL afhaalpunt.